טריפלקס בסי אנד סאן

 

צילומי פרויקט חדש והעלאתו לאתר הם תמיד רגעים גדולים של נחת. הפעם, דירת טריפלקס בפרויקט סי אנד סאן על חוף הים בצפון ת”א.

משפחה חצי ישראלית עם שלושה ילדים שחזרה לארץ ביקשה בית מודרני, קליל וחמים שירגישו בו בחופשה תמידית. אני מזמינה אתכם לטייל איתי בין החדרים.

פינת ישיבה רכה ומזמינה של צ’יל , מושלמת לכוס יין מול השקיעה על הדק.

מקלחת עם ראש גשם גדול בגינה, לשטיפת החול כשעולים מהים לפני שנכנסים הביתה.

האקססוריז היפיפים של בייסיק נותנים תחושה אותנטית של חוף ים.

הרהיטים נבחרו בחנות “מטרו” שביפו. “אחותה הקטנה” והחדשה של איטמס. השטיח הוא שטיח ארוג בטכניקה מרוקאית מסורתית עם דוגמה מודרנית מהחנות ג’וזפון.

הצבע הלבן נבחר לשמש כבסיס בהיר שימלא את הדירה באור מאחר ולדירה רק שני כיווני אוויר. את הלבן תיבלתי בגוונים של טורקיזים וכחולים כיאה לבית על החוף.

חומרים טבעיים כגון פרקט עץ, אבן, פשתן וכותנה מוסיפים לתחושת נינוחות חמימה.

הציורים המופשטים הם של עופרי מרום.

החלון הצר עם המשרביות הוא היחיד שמכניס אור לקומת הכניסה (מכוון צפון) חוץ מויטרינת היציאה לגינה (מכוון דרום). על מנת לשמור על תחושה מוארת ואוורירית בדירה החשוכה בחרנו במטבח לבן צחור.

כיריים שקועים ומקרר אינטגראלי (סמוי עם דלת זהה לארונות) שומרים על ניקיון צורני.

שרותי האורחים מחופים פסיפס אבן אפורה בדוגמת גפרורים עם כיור קוראן .

בסוויטת ההורים מיטת אווברסיז מעץ עם קימורים. פריט אישי ורגשי של הדיירים שקיבלה את “מרכז הבמה” בחדר.

פינה לתפוס שלווה במרפסת החדר.

חדר הרחצה נסתר מאחורי דלת קסמים עם צירי אוטובוס בארון, הדלת שומרת על ניקיון צורני בחדר הלא גדול.

תודה מיוחדת לאפרת מקפה ויפה ממנה למדתי את הטריק המדליק הזה.

חדר הרחצה של ההורים מרוצף אריחי גרניט פורצלן דמויי פרקט שממשיכים בהתאמה את פרקט העץ בחדר . פתרון פרקטי ויפה למראה של עץ בחדר רטוב. משטח קוראן עם כיור שוקת ארוך וברזים כפולים, לו ולה. טקסטורה מיוחדת של הארון בחיפוי פורניר שורש מפה.

כלי המיטה והכריות עוצרות הנשימה של עילי. יופי לא מכאן ואיכות בלתי מתפשרת .


בחדר של הבת, מתבגרת צעירה, חדר ארונות קטן ומעורר קינאה. דלתות גבוהות עם חלונות זכוכית ובפנים הפתעה, פורמייקה עליזה וסגולה. החלל שבין הדלתות לארון מהווה פתרון מושלם לתיקים, נעליים ושאר אלמנטים מבלגנים שנוטים להתפזר בחדר.

האביזרים מיו-יו , עיצוב לילדים .

חדר הרחצה של הילדים הוא חדר נטול חלונות. חיפוי הקיר האחורי בהדפס ענק של מפל טבעי על זכוכית תרם לפרספקטיבה של עומק ופתיחות.

אני מאחלת למשפחה הרבה ימים של נחת בבית המפנק .

צילומים אביב קורט